Citroテォn nieuwsbrief
C3 e-HDi en DS3 e-HDi
Nieuws
Zuinige e-HDi motor levert ook fiscaal voordeel op
De C3 en DS3 e-HDi zijn dankzij de micro-hybride technologie en gunstig brandstofverbruik (1 op 27,8!) vriendelijk voor het milieu. De overheid beloont dit met fiscaal voordeel. Daarom betaalt u geen wegenbelasting en geen BPM. Liever leasen? Profiteer dan van de extra lage leaseprijs en slechts 14% bijtelling!
C3 E-HDIDS3 E-HDI
Gratis naar de Picasso tentoonstelling
CITROテ起 is hoofdsponsor van een prachtige tentoonstelling in het Van Gogh Museum over de Parijse jaren van Picasso. Daarom geven wij twee toegangskaarten weg bij iedere proefrit in een van onze Picasso modellen. Picasso
Meer informatie
CITROテ起 op de Autosalon van Genティve
Met verschillende concept cars en speciale uitvoeringen van bestaande modellen onderscheidt CITROテ起 zich in Genティve door durf, creativiteit en technologie. Op de stand staan o.a. de DS4 Purple, de C3 Red Block, de Metropolis en een C6 Scala. Autosalon
Lees het nieuwbericht
Creative Technologie
DS3 WRC nieuwe troef van CITROテ起 Racing
Het doel van CITROテ起 Racing voor het nieuwe seizoen is helder: het behalen van de 7e wereldtitel voor Constructeurs bij het WRC. Met de revolutionaire DS3 WRC moet dit wel gaan lukken!
Alles over de DS3 WRC
DS3
Wist u trouwens dat...
......in maart 1958 CITROテ起 een uniek en sportief model liet zien? Het was de Sahara, een vierwielaangedreven CITROテ起 2CV met twee motoren: テゥテゥn voorin en テゥテゥn achterin.
Creative Technology
contact
Bekijk foto op facebook
DS4 purple
C3 Red Block
Metropolis
20% korting op ruitenwisserbladen
Volg ons via
twitter facebook hyves youtube