Citro√ęn nieuwsbrief
Koop nu en betaal nooit
 
Nieuws
Win uw aankoopbedrag terug
Winnen was nog nooit zó leuk! U hoeft namelijk alleen een proefrit te maken in de nieuwe CITROËN van uw dromen. Met het aanschaffen van deze auto maakt u direct kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag. En dankzij de riante inruilpremies zijn de meeste modellen nu extra voordelig!
Bekijk de actie
DS4 gekozen tot Mooiste Auto van het Jaar!
De CITROËN DS4 is gekozen tot 'Mooiste Auto van het Jaar' met meer dan 60.000 stemmen uit 62 landen. Bovendien heeft een vakjury de auto ook de prijs voor het mooiste interieur gegeven. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan de fotobrochure aan. DS4 gekozen tot Mooiste Auto van het Jaar!
Brochure aanvragen DS4 website
Het Conservatoire opent haar deuren
Het Conservatoire van CITROËN opent haar deuren. In een virtuele rondleiding laat directeur Denis Huille alle highlights van de verzameling zien. Bovendien kunt u er historische documenten kopen over auto's die tussen 1919 en 1990 gemaakt zijn. Het Conservatoire opent haar deuren
Virtuele rondleidin Online Catalogus
Creative Technologie
Onbeperkt internet in uw auto
Met WiFi aan boord kunnen uw passagiers onderweg met één muisklik de wereld verkennen. Laptop, notebook, spelcomputer of multimedia-speler: als u wilt kunt u ze allemaal tegelijk gebruiken!
Wifi aan boord
Onbeperkt internet in uw auto
Wist u trouwens dat...
... in februari 1878 de grondlegger van ons merk, André Citroën, in Parijs werd geboren uit Nederlandse ouders?
Contact citroen.nl afmelden
Positive powerBelastingvoordeelcitroenNLKeuzehulpMycitroen
Twitter Facebook hyves youtube
public/CendrisOnLine/images/Klanten/Citroen/Nieuwsbrief/20110310/images/side_3.jpg" alt="C3 Red Block" style="border: medium none; margin: 0px; display: block;" border="0" height="135" width="171"> Metropolis 20% korting op ruitenwisserbladen
Volg ons via
twitter facebook hyves youtube